Rendkívüli közlemény!

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

BajaVíz · 2020 March 13

A BAJAVÍZ Kft. létfontosságú, ivóvíz ellátó és szennyvíz elvezető rendszereket üzemeltető társaság, és ezt a feladatát rendkívüli helyzetben is folyamatosan el kell látnia. Ehhez nélkülözhetetlen a feladatokat ellátó munkatársak egészségének megőrzése.

Március 9-től külön igazgatói utasítás szabályozza a jelenlegi stádiumban szükséges intézkedéseket. Ezzel összhangban – hasonlóan más víziközmű-szolgáltatókhoz – 2020. március 16-tól szükségessé válik a személyes ügyintézési lehetőség megszüntetése az Ügyfélszolgálaton.

 Ezzel egyidejűleg megnövelésre kerülnek a telefonos ügyintézés lehetőségei:

Hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon: 8,00–14,00 között

Szerdán: 8.00–20.00 között

 a fogyasztóvédelmi törvény előírásainak megfelelő, hangrögzítéssel ellátott telefonszámokon:

79/426-991

70/374-2675

 a veszélyhelyzetben szükséges intézkedések miatt ideiglenesen elérhető, hangrögzítéssel és hívásazonosítási lehetőséggel nem rendelkező telefonszámokon:


30/953-7784

30/680-9186

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen tájékoztatás alapján ez utóbbi telefonszámok tárcsázása esetén a hangrögzítés és a hívásazonosítás elmaradásához szükséges hozzájárulásukat vélelmezzük.

Emellett elektronikus ügyintézés is lehetséges az ugyfel@bajaviz.hu e-mail címen, illetve a BAJAVÍZ Kft. www.bajaviz.hu internetes oldalán keresztül.

Ezzel egyidejűleg megszűnik a tervezők, beruházók részére eddig biztosított személyes konzultációs lehetőség is.

Emellett tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket, hogy 2020. március 14-től a Bajai Sportuszoda további rendelkezésig nem látogatható! A Bajai Tankerületi Központ rendelkezése alapján a szervezett úszásoktatás szünetel, ugyanígy további rendelkezésig szünetel minden úszásoktatás. Kivételt képeznek ez alól a versenysportok felkészülési célú edzései, amíg a rendelkezések lehetővé teszik.